Razvoj web aplikacija i vrhunskih programskih rješenja putem najnovijih digitalnih tehnologija


Upoznajte nas
Tko smo?

Mi smo digitalni znalci u konstantnoj potrazi za novim idejama, kreativnim rješenjima, razvojnim alatima i novim strategijama digitalne komunikacije. Uvijek spremni na sve zahtjeve, izazove i nove trendove u digitalnom svijetu s ciljem realizacije želja i složenih zahtjeva naših klijenata.

Naši klijenti su i naši prijatelji kojima želimo dati sve najbolje od onog što možemo ponuditi. Volimo slušati, savjetovati i usmjeriti realizaciju pojedinog projekta na pravi put kako bi zajedno s klijentom pronašli najkvalitetnija rješenja na obostrano zadovoljstvo.

18 aplikacija
13 stranica
100% zadovoljstvo
Od ideje do realizacije

Imate ideju koju želite razviti od nule putem web aplikacije? Htjeli biste kvalitetno prezentirati vaše usluge ili proizvode putem web stranice, web portala ili web shopa? Želite kreirati, unaprijediti, ubrzati ili nadograditi programska rješenja ili procese unutar vaše tvrtke ili organizacije? Odlučili ste ostvariti kvalitetniju komunikaciju s vašim korisnicima putem digitalnih kanala? Na pravom ste mjestu!

Tu smo za Vas kao pouzdan partner koji će Vas pratiti u realizaciji vaših planova, ideja i vizija koje ćemo zajedno realizirati kroz digitalni razvoj vašeg poslovanja.

Nudimo Vam izradu cijelog niza prilagođenih web aplikacija, poslovnih web programa, web stranica i programskih rješenja koja ćemo kreirati prema vašim zahtjevima, potrebama i željama.

Programska rješenja koja nudimo prilagođena su specifičnim poslovnim procesima klijenta s ciljem optimizacije i ubrznja poslovnih procesa i komunikacije bilo da se radi o internoj komunikaciji i upravljanju unutar vaše tvrtke ili komunikaciji usmjerenoj na segment B2C ili B2B.

Ulaganje u uvođenje i korištenje prilagođenih web aplikacija, poslovnih web programa ili programskih rješenja u vaše poslovanje znatno će doprinijeti povećanju produktivnosti, uštedi vremena i novca te u konačnici ubrzati rast i razvoj vašeg poslovanja.

USLUGE

Što nudimo?

Tijekom procesa razvoja aplikacija, a prije isporuke svaki kôd temeljito provjeravamo i testiramo kako bi eventualne greške u radu sveli na minimum.

Kôd kojeg ćemo Vam dostaviti bit će jasan, čist i snažan, što znači kako će aplikacija ili programsko rješenje imati jasnu i logičnu strukturu koja će omogućiti brzo i jednostavno korištenje aplikacije za krajnjeg korisnika.

Izrada naših modularnih sustava omogućava jednostavnu nadogradnju modula ukoliko klijent ima potrebu za daljnim razvojem isporučenog programa. Klijentima pružamo aktivnu korisničku podršku i edukaciju pri implementaciji kreiranog rješenja kako bi što lakše i brže uklopili nova digitalna rješenja u poslovno okruženje u kojem djeluju.

Naše dugogodišnje iskustvo i znanje programiranja te praćenje i povezanost s najnovijim digitalnim trendovima u kombinaciji s brzom prilagodbom na česte promjene internet tržišta i digitalnih tehnologija garancija su kako ćemo Vam isporučiti učinkovita programska rješenja.

Custom apps
Websites
Design
Consulting
PROJEKT ePredstavnik

Aplikacija ePredstavnik nudi više korisnih opcija koje će vam omogućiti pravodobno obaviještavanje, povećati transparentnost na relaciji svih subjekata u lancu komunikacije i omogućiti jednostavniji pristup informacijama vezanih uz upravljanje zgradom poput dohvata financijskih izvještaja, ponuda za radove, sustava obaviještavanja, popisa važnih informacija i ostalih elemenata koji će olakšati i ubrzati vođenje brige o stambenoj zgradi.

Korištenje aplikacije ePredstavnik omogućava digitalnu komunikaciju na relaciji vašeg predstavnika stanara, upravitelja zgrade i ostalih stanara. Aplikacija ePredstavnik je svojevrsna digitalna oglasna ploča koja korisnicima nudi više različitih opcija i mogućnosti te je potpuno prilagodljiva individualnim zahtjevima pojednog klijenta.

Kontakt

Za sva pitanja koristite donji obrazac. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.